2754/4510
Home /

Picture 323b

Picture 323b.jpg Ден за туризъм. Качили сме се на платото Села. На заден план е Мармолада (от север).ThumbnailsPicture 239Ден за туризъм. Качили сме се на платото Села. На заден план е Мармолада (от север).ThumbnailsPicture 239

0 comments